ТЕАТР "РОВЕНСИК" ВІДЗНАЧИВ ТРИДЦЯТИРІЧЧЯ

  • 774

Народний аматорський театр "Ровесник" відзначив свій ювілей. З дня заснування театру минуло вже 30 років. За час існування театр дав дорогу в мистецьке майбутнє десяткам гайворонців, які саме тут і саме з допомогою неперевершеного учителя і її першого керівника Любов Панченко зрозуміли, що театр, мистецтво - це їх покликання.

За три десятиліття теарт поставив десятки а то й сотні постановок і п'єс, які продовжують захоплювати глядачів. Сьогодні театром опікується Вікторія Вакуленко, донька першого керівника театру Любов Панченко. І Вікторія Вікторівна гідно продовжує гарні традиції, вражаючи глядачів все новими постановками.

Минулої суботи народний аматорський театр "Ровесник" збирав друзів з нагоди свого ювілею. Привітати колектив прийшли віддані шанувальники і нові гості, друзі і "ровесниківці" минулих років. У свою чергу "Ровесник" подарував друзям виставу по  мотивах казки Г.К Андерсона "Сон зимової ночі", за що був щедро нагороджений бурхливими оваціями залу упродовж усієї п'єси.

Привітав колектив театру в особі Вікторії Вакуленко і міський голвоа Роман Волуйко. Він побажав усім учасникам театру подальших творчих звершень, добра і миру, а також щоб такі яскраві дні народження "Ровесник" відзначав щорічно, збираючи повні зали глядачів.

Олександр ГОРОБЕЦЬ.